Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Komentář Václava Nového z 28.2.2017: "Neni divu, ze jsem do dopisu moc nepripsal. V roce 1988 jsem zacal pracovat v Greystone technology, nejhorsi misto v mem zivote. Zamestnavatel, hebrejec, zachazel s nami programatory jako se psy. Navic me predstvil jako noveho zamestnance, ze jsem programatorsky "hot shot", znaci neco jako machr cesky. Dva klicovy zamestnaci to pocitili jako hrozbu a tak se vzdy snazili ukry...t veskerou znalost.

V Massachussetts byla tehdy krise. Zde hlavni zamestnavatel programatoru, spolecnost Equipment Digital ztracela obchod diky tlaku osobnich pocitacu. Vysledkem byl prebytek programatoru a podobnych technickych oboru, coz jen pridalo k miserii.

Fotografie od kozesnika Kakase je take zajimava. Kolem roku 1990 se stala v Bostonu jedna z nehorsich vrazd v mistni historii. Hlavni obchodnik od Kakase jel autem se svou mladou tehotnou zenou pres vnitrni Boston. Na krizovatce, pri cervenem svetle, se do auta vecpal clovek cerne kuze s pistoli a oloupil manzele. Pritom zastrelil zenu.

... Po nekolik mesicu nastal hon na cerne nasilniky ... Pravda se nakonec se ukazala... Chamtivec obchodnik pojistil zenu, sehral prepad, zavrazdil. Nechtelo se mu zbavit klenotu - predmetu loupeze. Pozdeji klenoty u nej nasli... Sebevrazda chamtivce nasledovala."

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 332x
Bezpečnostní analytik a občasný publicista.

Seznam rubrik